Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Sesiune de depunere deschisă pentru apelurile ce vizează promovarea transferului tehnologic

Ca urmare a relansării apelurilor 1.1.A Sprijinirea entităților de inovare și transfer tehnologic (ITT) și 1.1.B Parcuri științifice și tehnologice aferente Programului Operațional Regional în data de 13 mai 2020, perioada de depunere a proiectelor este oficial deschisă.

Astfel, începând cu data de 13 iunie și până la 13 august 2020, pot fi depuse cererile de finanțare în cadrul apelurilor aferente Axei prioritare 1: Promovarea transferului tehnologic.

POR 1.1.A

Solicitanți eligibili: Entități de inovare şi transfer tehnologic autorizate provizoriu/acreditate sau care urmează a fi autorizate provizoriu/acreditate.

Alocarea prezentului apel de proiecte este echivalentul în lei a 27,656 milioane euro.

Pentru proiectele care cuprind doar componenta aferentă ajutorului de stat regional sau ambele componente valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75.000 euro, și maximum de 3 milioane euro, iar pentru proiectele care cuprind doar componenta de minimis, valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75.000 euro și și maximum de 200.000 euro.

Pentru mai multe detalii, click aici.

POR 1.1.B

Solicitanți eligibili: Solicitanții eligibili în cadrul prezentului apel sunt asocierile constituite în vedea vederea creării parcurilor științifice și tehnologic (conform prevederilor legale în vigoare).

Alocarea apelului este de 19.554.929 euro, iar valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75.000 euro și maximum valoarea alocării regională pentru prezentul apel/fiecare regiune de dezvoltare în parte:

Pentru componenta de minimis din cadrul proiectului, valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75.000 euro și și maximum de 200.000 euro.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 974