Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se solicită clarificări pe apelul dedicat calificării angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii

AM POCU a anunțat că începând cu data de astăzi, 15 iunie 2020, solicitanții vor primi prin sistemul informatic MySMIS 2014+ solicitări de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte 726/6/12 „Creșterea nivelului de calificare al angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii”.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termenul precizat în cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor solicitantului – condiții specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Sursa: MFE

Vizualizări: 648