Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a prelungit perioada de implementare a proiectelor depuse în cadrul apelului POR 2.2 (apel 2019)

Conform unui comunicat oficial emis astăzi, 12 iunie, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a revizuit una din condițiile specifice din contractul de finanțare aplicabil apelului de proiecte POR aferent priorității de investiţii 2.2 – IMM, apel 2019 (Nord Est, Vest), în ceea ce privește prelungirea perioadei de implementare a proiectelor.

Conform ordinului, schimbările vizează secțiunea 3.3 „Eligibilitatea proeictului” și Anexa 5 „Clauze specifice priorității de investiții 2.2-model orietantiv”.

Eligibilitatea proiectului:

  • Perioada de realizare a activităților proiectului după semnarea contractului de finanțare este de maximum 36 de luni și nu depășește data de 31.12.2023;
  • Perioada de realizare a activităților proiectului după semnarea contractului de finanțare poate fi extinsă cu cel mult dublul perioadei prevăzute inițial, în condițiile prevăzute în contractul de finanțare, dar nu mai târziu de 31.12.2023.
  • Prin excepție de la prevederile paragrafului anterior, perioada de implementare a proiectului de după semnarea contractului poate fi extinsă cu o perioadă suplimentară de maximum 12 luni, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2023, în cazuri justificare de circumstanțe legate de pandemia de COVID-19.

Anexa 5

  • Perioada de implementare a activităților după semnarea contractului poate fi extinsă, în conformitate cu Condițiile generale și specifice, cu cel mult dublul perioadei inițiale, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2023.
  • Prin excepție, perioada de implementare a proiectului de după semnarea contractului poate fi extinsă peste durată menționată mai sus cu o perioadă de maximum 12 luni, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2023, în cazuri justificare de circumstanțe legate de pandemia de COVID-19.

Descarcă Ordinul 2364

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AM POR

Vizualizări: 983