Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schema de granturi mici Acces la finanțare 2020: Se prelungește termenul limită de depunere și alte modificări preconizate

Astăzi, 12 iunie, Fondul Român de Dezvoltare Socială a anunțat faptul că are în vedere schimbarea modului de depunere a propunerilor de proiecte (în sensul transmiterii lor prin intermediul unei platforme online), introducerea semnăturii digitale a documentelor aferente dosarului proiectului și, implicit, prelungirea termenului limită de depunere a proiectelor.

Modificările menționate vor fi transmise prin intermediul unui corrigendum care va fi publicat în zilele următoare, conform comunicatului oficial.

Schema de granturi mici Acces la finanțare 2020

În cadrul prezentei scheme de granturi mici pot aplica autorități ale administrației publice locale, respectiv comune, orașe (inclusiv municipii) și județe pe teritoriul cărora se află comunități marginalizate rurale sau mic-urbane (cu până la 20.000 de locuitori), locuite de persoane cu risc de sărăcie sau excluziune socială.         

Bugetul schemei Acces la Finanțare 2020 este de peste 800.000 euro, finanțarea acordată fiind între 5.000 și 40.000 euro.

Termenul actual de depunere este 24 iunie 2020.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: FRDS

Vizualizări: 1094