Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiune de informare privind granturile mici și tip răspuns rapid din cadrul Active Citizens Fund

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România o sesiune de informare în care vor fi prezentate apelurile deschise în prezent și modul în care programul se adaptează pentru ca organizațiile neguvernamentale să primească sprijinul de care au nevoie în această perioadă.

Obiectivul sesiunii de informare este de a face cunoscute potențialilor solicitanți informații despre Apelurile #1, #4 și #6 care sunt deschise în această perioadă și despre modificările introduse prin Corrigendum nr. 1, privind tipul de granturi care pot fi acordate și rata de finanțare a proiectelor.

Eventuale întrebări legate de apelurile deschise în prezent în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România pot fi trimise prin email la apel1@fdsc.ro, apel4@fdsc.ro, apel6@fdsc.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul sesiunii de informare și ulterior publicate pe website-ul programului.

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil aici, până cel târziu joi, 11 iunie, ora 10:00. Odată înscrise, organizațiile vor primi un email cu toate detaliile de participare până cel târziu miercuri, 10 iunie, ora 17:00.

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea max. 100 de participanți. Înscrierile se vor încheia în momentul în care acest număr este atins.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Livia Drobotă (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) – 0746.280.084 sau livia.drobota@fdsc.ro.

Agenda:

  • 11.00 – 11.15: Prezentare generală a Programului
  • 11.15 – 11.40: Apeluri de proiecte deschise #1, #4 și #6 (granturi mici și granturi tip răspuns rapid)
  • 11.40 – 12.00: Structura bugetului și a tipurilor de costuri eligibile pentru apelurile deschise și modificările introduse privind rata de finanțare a proiectelor
  • 12.00 – 12.15: Lecții învățate privind procesul de aplicare și proiectele depuse
  • 12.15 – 13.00: Sesiune de întrebări și răspunsuri

Sursa: activecitizensfund.ro

Vizualizări: 236