Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund: Rată de finanțare de 100% pentru granturile de tip răspuns rapid pe apelurile #1, #4 și pentru apelul #6!

Active Citizens Fund România a publicat astăzi, 4 iunie, o serie de modificări la Apelurile #1, #4 și #6 pentru care depunerea de proiecte este deschisă.

În ceea ce privește Apelul #1- granturi de tip răspuns rapid, dedicat participării civice în zone insuficient deservite, modificarea presupune creșterea ratei de finanțare a proiectului până la 100% din totalul costurilor eligibile ale proiectului.

Aceleași modificări se aplică și Apelului #4- granturi de tip răspuns rapid, dedicat conștientizării drepturilor omului și tratamentului egal.

Pentru a consulta Corrigendum-ul pe Apelul #1 click aici.

Pentru a consulta Corrigendum-ul pe Apelul #4 click aici.

Corrigendum-ul pentru Apelul #6, dedicat mobilizării grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite, prevede introducerea în cadrul acestui apel a granturilor de tip răspuns rapid, cu finanțări între 5.000 și 15.000 de euro și, de asemenea, creșterea ratei de finanțare până la 100% din totalul costurilor eligibile ale proiectului.

Pentru a consulta Corrigendum-ul pe Apelul #6 click aici.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: activecitizensfund.ro

Vizualizări: 809