Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UiPath Automation Awards 2020 pentru sprijinirea start-up-urilor emergente și scale-up-urilor

UiPath a anunțat lansarea concursului „UiPath Automation Awards 2020”. Deschisă pentru start-up-uri și scale-up-uri emergente B2B, competiția recompensează jucătorii cei mai promițători, precum și talentul emergent din spațiul de automatizare software.

Start-up-ul câștigător va primi 50.000 de euro, precum și ore de îndrumare, suport tehnic și de marketing oferit de experții UiPath și acces la portofoliul companiei de clienți globali timp de 12 luni.

În ceea ce privește scale-up-urile, câștigătorul va beneficia de suport pentru mentorat și vânzări la nivel C, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câștigătoare clienților globali, selectați manual de către UiPath precum și prezentarea soluțiile lor de automatizare Laboratorul de imersie UiPath, la evenimentele UiPath și pe canalele companiei.

Competiția își propune să identifice noile tehnologii și companii care pot avea un impact global și să consolideze ecosistemul mai mare de soluții de automatizare. Mai mult, UiPath dorește să își consolideze angajamentul de a sprijini ecosistemul de pornire și să favorizeze inovația în spațiul automatizat în continuă creștere, în special în perioada de criză.

Aplicațiile se pot depune până în data de 30 august 2020.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-sturcturale.ro

Vizualizări: 237