Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost publicat Ghidul pentru proiecte dedicate tratamentului cancerului de col uterin în regiunea Centru. Proiectele pot fi depuse din 26 mai!

AM POCU a publicat astăzi, 22 mai, ghidul „Fii responsabilă de sanatatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin – etapa II” – Regiunea de dezvoltare Centru.

Solicitanți eligibili:

  • Ministerul Sănătății/ autorități publice/ Universități publice de Medicină și Farmacie/ Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali (inclusiv cei din autorităţile de sănătate publică, institutele şi instituţiile medicale) singure sau în parteneriat cu actori relevanți (alte autorități publice centrale și locale, universităţi, ONG-uri etc.).

Bugetul alocat apelului este de 10.500.000 euro, iar proiectul finanțat va fi implementat în regiunea de dezvoltate Centru.

Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 10.500.000 euro.

Proiectele pot fi depuse in sistemul informatic MySMIS începând cu data de 26 mai 2020, ora 16.00 pană în data de 15 iunie 2020 ora 16.00.

Descarcă ghidul

Sursa: MFE

Vizualizări: 288