Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: S-a relansat apelul pentru crearea şi dezvoltarea infrastructurilor de inovare şi transfer tehnologic

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a aprobat ieri relansarea apelului de proiecte dedicat infrastructurii de inovare și transfer tehnologic în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Solicitanții eligibili sunt entitățile de inovare şi transfer tehnologic autorizate provizoriu /acreditate sau care urmează a fi autorizate provizoriu /acreditate.

Alocarea prezentului apel de proiecte este echivalentul în lei a 27,656 milioane euro. Această alocare este detaliată pe regiunile de dezvoltare, astfel:

Pentru proiectele în care sunt incluse doar activități ce intră sub prevederile ajutorului de stat regional, precum și în cazul în care sunt incluse pe lângă acestea și activități ce intră sub incidența ajutorului de minimis, valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75 000 euro, și maximum de 3 milioane euro.

Astfel:

  • pentru proiectele care cuprind doar componenta aferentă ajutorului de stat regional sau ambele componente valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75 000 euro, și maximum de 3 milioane euro;
  • pentru proiectele care cuprind doar componenta de minimis, valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 75 000 euro și și maximum de 200.000 euro.

Perioada de depunere a proiectelor este 13 iunie 2020, ora 12.00-13 august 2020, ora 12.00.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AM POR

Vizualizări: 1181