Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: A fost publicată lista cererilor de finanțare aprobate pentru implementarea strategiilor de dezvoltare locală în comunități marginalizate și orașe mici

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în etapa de evaluarea tehnică și financiară pentru apelul „Implementarea strategiilor de dezvoltare locală în comunitățile marginalizate din zona rurală și orașe cu o populație de până la 20.000 locuitori – Regiuni mai puțin dezvoltate”.

Începând cu data de 13 mai 2020, solicitanții vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificarea cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de către solicitanți în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificarii privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS“.

Sursa: MFE

Vizualizări: 631