Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

SOS startup-uri POCU!

Pe 15 mai 2020, starea de urgență se încheie. La fel și măsurile puse la dispoziția antreprenorilor și administratorilor de grant de către AM POCU în vederea gestionării efectelor negative ale crizei generate de pandemia de coronavirus. Problemele micilor afaceri sunt, însă, departe de a se rezolva și dorim să semnalăm acest lucru autorităților.
 
În continuarea inițiativei fonduri-structurale.ro de la finalul lunii martie, lansam un nou demers prin care dorim să evaluam situația actuală a afacerilor finanțate prin POCU și perspectivele pentru perioada imediat următoare având în vedere că, deși starea de urgență va înceta, situația economică nu va reveni la normal.
 
Te rugăm să ne sprijini în demersul nostru și, dacă ești un start-up finanțat pe România Start Up Plus sau Diaspora Start-up, să aloci 5 minute pentru a răspunde unui scurt chestionar. Click aici pentru completare.

Ești administrator de grant pe POCU sau știi un business care este finanțat pe cele 2 apeluri? Apreciem diseminarea chestionarului și sprijinul acordat!

Mulțumim!

Cristina Pojoga,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 3255