Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista proiectelor respinse în etapa de eligibilitate și conformitate administrativă pe apelul dedicat prevenției cancerului colorectal - regiunile Vest, Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia, Sud-Est

AM POCU a publicat lista cererilor de finanțare respinse în etapa conformității administrative și eligibilității pentru apelul „Programe de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului colorectal – etapa II – Regiuni mai puțin dezvoltate: Vest, Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia, Sud-Est”.

Începând cu data de 07 mai 2020, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapa vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificarea privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității și grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de către solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS“.

Sursa: MFE

Vizualizări: 135