Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezvoltarea antreprenoriatului social în România: O nouă platformă de e-learning și o competiție internațională de pitch!

UEFISCDI, partener al programului Finance4SocialChange, a anunțat lansarea în cadrul proiectului a două inițiative (AirMOOC și #AirCompetition) menite să ajute la dezvoltarea antreprenoriatului social în România: o competiție cu premii dedicată antreprizelor sociale și o platformă de e-learning.

Proiectele #AirMOOC și #AirCompetition (AIR: Accelerating Readyiness Investment) sunt două inițiative care urmăresc dezvoltarea antreprenoriatului social și a investițiilor cu impact care generează schimbare socială.  

În cadrul compețiției sunt căutate proiecte sociale, investitori și factorii de decizie care vor să lucreze în comun pentru acest demers. Înscrierile pentru competiția internațională de pitch sunt deschise până la 31 mai 2020, în timp ce platforma de e-learning dedicată antreprenorilor sociali, #AirMOOC, se va lansa pe 25 mai, iar programul va dura timp de 6 săptămâni.  

Dacă #AirCompetition are focus pe întreprinderi sociale din regiunea Dunării, MOOC este o platformă ce va fi disponibilă pentru toți întreprinzătorii sociali.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: UEFISCDI

Vizualizări: 1283