Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

România Pozitivă a lansat programul gratuit de învățare online „Orientare spre Soluție & Optimism”

Platforma RomâniaPozitivă.ro a lansat săptămâna trecută versiunea online a programului de învățare „Orientare spre Soluție & Optimism”. Programul contribuie la găsirea de rezolvări creative și eficiente în contextul pandemiei de coronavirus, iar accesul este gratuit.

Programul poate fi accesat aici.

Participanții vor avea acces la hartă, instrumente de lucru și concepte care îi vor ajuta să dezvolte o abordare orientată pe soluții și optimism în viața personală și profesională. În funcție de ritmul și timpul disponibil, programul poate fi răsfoit într-o oră sau informațiile și exercițiile pot fi aprofundate în aproximativ 8 ore.

Programul se adresează celor care doresc:

  • instrumente de lucru, concepte și metode pentru orientare spre soluție și optimism, utile în viața personală și profesională și cu impact pozitiv și pentru colegi, prieteni, familie sau societate;
  • hartă cu soluții și idei concrete pentru minim o problema sau oportunitate la care participantul dorește să lucreze specific și dedicat în timpul programului online, în funcție de timpul și ritmul de învățare;
  • experiență de învățare online interactivă cu multe instrumente și inspirație din practica de training și facilitare de aproape 20 de ani, cu peste 10.000 de participanți în evenimente offline și online.

Programul online „Orientare spre Soluție & Optimism” conține o hartă cu 5 zone de explorat și instrumente aferente, peste 10 fișe de lucru (pregătite pentru descărcare și tipărire), video-uri pentru inspirație și concepte cheie, chestionare online, exemple și studii de caz și resurse suplimentare.

Despre Florin Ghindă, autorul programului online

Fondator al platformei RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informare și educație pozitivă Romania Pozitiva, cu peste 30 de autori și peste 35.000 de articole De bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer și facilitator pentru circa 10.000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: train the trainers, business model, antreprenoriat social, managementul echipelor, design & solution thinking, comunicare și public speaking.

Sursa: România Pozitivă

Vizualizări: 606