Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: Au fost modificate ghidurile pe „Infrastructura de metrou” și „Creșterea gradului de siguranță în transport”

AM POIM a anunțat pe 5 mai 2020 actualizarea ghidurilor „Dezvoltarea infrastructurii de metrou” și „Creșterea gradului de siguranță și îmbunătățirea condițiilor de mediu pe toate modulurile de transport” aferente Programului Operațional Infrastructură Mare.

Printre modificările aduse ghidului pentru „Dezvoltarea infrastructurii de metrou”  se numără faptul că Societatea Comercială de Transport cu Metroul București – METROREX S.A. va putea depune proiecte alături de Autoritățile Publice Locale aferente sectoarelor Municipiului București.

Toate modificările aduse pot fi consultate în ghidul actualizat. Click aici pentru a descărca documentul.

În cadrul ghidului „Creșterea gradului de siguranță și îmbunătățirea condițiilor de mediu pe toate modulurile de transport” au fost adăugate noi categorii de solicitanți eligibili -  Autoritatea Feroviară Română, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Autoritatea Navală Română, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din transporturi Navale. De asemenea, vor putea fi realizate parteneriate ale beneficiarilor din ghid cu alte instituţii publice.

Altă modificare vizează actualizarea secțiunii de indicatori, fiind adăugați alți 4, conform tabelului:

Toate modificările aduse pot fi consultate în ghidul actualizat. Click aici pentru a descărca documentul.

Sursa: MFE

Vizualizări: 235