Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost publicată lista proiectelor aprobate pe apelul POCU dedicat subvenționării locurilor de muncă pentru șomeri și persoane inactive/de etnie Romă/din mediul rural

AM POCU a publicat astăzi, 5 mai 2020, lista intermediară cu cererile de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte „Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri și persoane inactive, persoane de etnie Romă, persoane din mediul rural”.

Începând cu data de 05 mai 2020 solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile vor fi depuse de solicitant în MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: MFE

Vizualizări: 286