Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Încă 5.000 de dosare au fost acceptate pe Programul Casa Verde – panouri fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat joi, 30 aprilie 2020, o nouă listă cu peste 5.000 de dosare acceptate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

De la demararea analizei dosarelor, au fost aprobate în total 10.450 persoane fizice, pentru fiecare proiect în parte acordându-se o finanțare în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, până la cel mult 20.000 lei.

Conform comunicatului, pe site-ul AFM vor fi publicate la intervale regulate liste noi și vor fi luate în continuare măsurile care se impun pentru a susține continuitatea programului de finanțare, chiar și în condițiile desfășurării activității la domiciliul personalului implicat în evaluare, având în vedere situația de urgență actuală.

Descarcă lista

AFM a reamintit faptul că, pe perioada stării de urgență instituite la nivel național, toate termenele în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice se suspendă, urmând a fi reluate în 30 de zile de la data încetării acestei situații. În această perioadă, participanții în cadrul Programului pot derula în continuare activitățile specifice, cu respectarea celorlalte prevederi legale.

Sursa: AFM

Vizualizări: 316