Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#COVID19 UEFISCDI a lansat BrokerMap - o platformă de colaborare și comunicare între inovatori!

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI) a anunțat ieri, 30 aprilie, lansarea BrokerMap , o platformă digitală care aduce împreună oameni şi proiecte al căror obiectiv comun este găsirea de soluţii la actuala criză epidemiologică

Spaţiul de colaborare vine ca răspuns la situaţia fără precedent cauzată de pandemia COVID-19 şi la nevoia de a accelera procesele care produc soluţii concrete.

Platforma BrokerMap lansată de UEFISCDI se adresează, în principal, mediului de cercetare și de inovație, dar rămâne deschisă tuturor celor care au idei sau resurse și vor să contribuie la rezolvarea unor probleme nou apărute, uneori, cu un grad ridicat de complexitate și ale căror soluții necesită noi punți de colaborare. 

Contextul actual ne obligă la distanţare socială. Tocmai de aceea, implicarea şi comunicarea devin şi mai importante în rândul comunităţii de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare (CDI) din România. BrokerMap este un instrument pe care îl oferim membrilor comunităţii CDI şi prin care dorim să accelerăm găsirea de rezolvări la provocările cauzate de COVID-19, la nivelul întregii societăţi”, a precizat Adrian Curaj, Director General al UEFISCDI.

Pe platforma BrokerMap, anunţurile cu idei, servicii și parteneriate sunt publicate gratuit, prin intermediul unui cont pe platforma BrainMap.

Sursa: UEFISCDI

Vizualizări: 368