Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#COVID19 Hackathon-ul EUvsVirus începe mâine! Astăzi este ultima zi în care vă puteți înscrie!

În contextul pandemiei de coronavirus, Comisia Europeană, alături de statele membre ale Uniunii organizează începând de mâine, 24 aprilie 2020, până pe 26 aprilie un hackathon pan-european, EUvsVirus, ce are ca scop conectarea societății civile, inovatorilor, partenerilor și cumpărătorilor din Europa pentru dezvoltarea unor soluții inovatoare prin care să depășim pandemia de COVID-19.

Astăzi este ultima zi de înregistrări. Înscrierile sunt în continuare deschise pentru următoarele categorii de participanți:

  • Categoria problem solver, unde vă puteți înscrie fie ca echipă, fie ca participant unitar

În cadrul acestei categorii sunt invitați dezvoltatorii, designerii, persoanele din sectorul creativ ce pot contribui la rezolvarea problemelor, cu expertiză în următoarele domenii: sănătate, afaceri, coeziune socială și politică, educație, finanțe digitale și nu numai.

  • Categoria supporter, unde puteți aplica în calitate de mentor sau judecător/evaluator

În cadrul acestei categorii sunt invitați experți din următoarele domenii: sănătate, afaceri, coeziune socială și politică, educație, finanțe digitale și alte domenii care să sprijine soluționarea problemelor cu viziunea și experiența lor din interior. În plus, este nevoie de coordonatori ai echipei care organizează și coordonează echipele în timpul hackathon-ului.

De asemenea, sunt căutați jurați cu experiență, care selectează soluții inovatoare bazându-se pe evaluare.

  • Categoria partner, unde vă puteți înscrie în calitate de Organizație a societății civile, Universitate sau Autoritate publică

În cadrul acestei categorii sunt invitate toate organizațiile care doresc să își aducă contribuția unică la hackathon.

Înregistrările se fac aici.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 518