Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#COVID19 POCU: Ghidul pentru sprijinirea personalului din sănătate în contextul epidemiei COVID-19 a fost lansat în consultare publică!

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a lansat ieri, 15 aprilie, în consultare publică ghidul „Sprijin pentru personalul din sănătate implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID-19”.

Apelul va finanța implementarea unor măsuri de sprijin pentru medici, personalul medico-sanitar, personalul paramedical și personalul auxiliar, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților infectați cu SARS-CoV-2.

Solicitanți eligibili:

  • Ministerul Sănătății, singur sau în parteneriat cu entități relevante;
  • Casa Naţională de Asigurări de Sănătate singură sau în parteneriat cu alte entități relevante.

Acțiuni sprijinite:

  • Măsuri de sprijin pentru medici, personalul medico-sanitar, personalul paramedical și personalul auxiliar, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților infectați cu SARS-CoV-2.

Propunerile și sugestiile pot fi trimise până la data de 27 aprilie 2020, la adresa de e-mail: consultare.pocu@fonduri-ue.ro

Descarcă ghidul.

Sursa: MFE

Vizualizări: 539