Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se solicită clarificări în etapa conformităţii administrative şi a eligibilităţii pentru apelul „Stagii de practică pentru elevi – Teritoriul ITI Delta Dunării”

AM POCU a anunțat faptul că începând cu data de astăzi, 31.03.2020, solicitanții vor primi prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/711/6/14 „Stagii de practică pentru elevi – Teritoriul ITI Delta Dunării”.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termenul precizat în cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci cand evaluatorul consideră că o informație lipsește sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de evaluare a conformității administrative și eligibilității.

Sursa: MFE

Vizualizări: 84