Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fundația pentru o Societate Deschisă a lansat un apel pentru combaterea corupției. Finanțare de până la 60.000 dolari

Inițiativa pentru o Societate Deschisă pentru Europa a lansat un apel de proiecte ce sprijină actorii societății civile ce lucrează pentru combaterea corupției, a capturii statului și a slabei guvernanțe a instituțiilor publice.

Inițiativa are ca obiectiv sporirea transparenței, responsabilității și proceselor de participare a publicului pentru a consolida instituțiile publice. Aceste inițiative vor fi puse în aplicare în parteneriat cu instituțiile publice la nivel local, municipal, regional sau național dar și în colaborare cu părțile interesate din sectorul privat. Proiectele trebuie să abordeze provocările importante legate de guvernanță sau corupție și să pună în aplicare abordări practice, orientate spre soluții în vederea îmbunătățirii guvernanței instituțiilor publice și impactul acestora asupra cetățenilor.

Solicitanții pot prezenta până la două propuneri/organizație, cu un buget de maximum 60.000 de dolari fiecare, iar termenul limită de depunere este 13 mai 2020.

Organizațiile interesate sunt invitate să se alăture unui webinar informațional la 1 aprilie 2020 pentru mai multe informații privind raționamentul acestui apel, aspectele practice și logistice, dar și o sesiune de Q&A cu echipa Inițiativei pentru o Societate Deschisă pentru Europa. Înscrierile pentru webinar se pot face până la 30 martie, la adresa governancecall2020@opensocietyfoundations.org.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Erată: într-o versiune anterioară a știrii, în titlu era menționată o finanțare în euro.

Vizualizări: 555