Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Administrația Fondului pentru Mediu - Listele cererilor de finanțare aprobate din cadrul programelor aferente instalării de panouri fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat săptămâna aceasta primele liste cu cererile de finanțare aprobate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională (Casa Verde - panouri fotovoltaice) și Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice (Panouri fotovoltaice- gospodării izolate).

Programul Casa Verde – panouri fotovoltaice 

Au fost peste 5.300 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate.

Conform comunicatului, se vor analiza dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat și publicarea de noi liste la intervale regulate. Lista dosarelor respinse din numărul celor evaluate va fi publicată în cursul acestei săptămâni. Până la finalul lunii aprilie se va finaliza evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse în cadrul programului, arată comunicatul.

Descarcă lista

Pentru mai multe detalii despre program, click aici

Panouri fotovoltaice - gospodării izolate

De acest program beneficiază casele neracordate la rețeaua electrică care sunt situate la o distanță de cel puțin doi kilometri față de reţeaua naţională de distribuţie a energiei electrice.

În această sesiune, au fost acceptate 7 dosare care au solicitat finanțare pentru 115 gospodării izolate. 

Pentru mai multe detalii despre program, click aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AFM

Vizualizări: 9532