Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#COVID19 POAT: O nouă instrucțiune privind stabilirea de măsuri referitoare la implementarea proiectelor finanțate în contextul riscului de răspândire a COVID-19

AM POAT a publicat ieri Instrucțiunea nr. 14 privind stabilirea unor măsuri referitoare la implementarea proiectelor finanțate în contextul riscului de răspândire a COVID-19.

Instrucțiunea reglementează posibilitatea de a continua implementarea proiectelor lucrând de la distanță.

AM POAT va amâna întâlnirile cu beneficiarii/partenerii în cadrul proiectelor, audiențele, precum și vizitele la fața locului și va menține legătura cu beneficiarii utilizând mijloacele de comunicare la distanță.

Activitățile din cadrul proiectelor care nu pot fi implementate în această perioadă folosind lucrul la distanță vor putea fi amânate prin acordul comun al AM POAT și beneficiarului.

De asemenea, în urma unei analize interne AM POAT va iniția modificări ale contractelor/ deciziilor de finanțare în vederea prelungirii perioadei de implementare a proiectelor a căror perioadă de implementare urmează să se încheie în următoarele 3 luni și pentru care nu este posibilă atingerea indicatorilor. Dacă această acțiune nu se poate realiza în contextul răspândirii infecției cu COVID-19, contractele/deciziile de finanțare se suspendă de comun acord până la încetarea stării de urgență decretate la nivel național.

Sursa: MFE

Vizualizări: 201