Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#Business(Not)AsUsual - Propuneri de măsuri imediate care să sprijine micile afaceri finanțate prin POCU!

Fonduri-structurale.ro a transmis în această seară Ministerului Fondurilor Europene și Autorității de Management POCU o scrisoare deschisă cu privire la dificultățile cu care se confruntă startup-urile înființate și finanțate în cadrul România Start Up Plus, Diaspora Start-Up și 4.1-4.2 Comunități Marginalizate urmare a crizei COVID-19.

În ultimele 2 zile, fonduri-structurale.ro cu susținerea a 5 organizații active în calitate de administratori de grant pe POCU a derulat un sondaj cu privire la impactul resimțit în această perioadă de catre startup-urile din cadrul POCU. La sondaj au participat peste 800 de beneficiari de minimis (situație astăzi la ora 16.00), iar numărul de răspunsuri continuă să crească.

Datele colectate de la nivelul startup-urilor arată că acestea se confruntă cu o multitudine de situații și particularitati, a căror rezolvare necesită asigurarea unui cadrul flexibil din partea autorității de management cu referire la obligațiile din contractele de subvenție. fonduri-structurale.ro împreună cu cele 5 organizații inițiatoare au transmis în această seară MFE și AM POCU o serie de propuneri de măsuri imediate care să asigure stabilitate și să restabilească încrederea micilor afaceri.

Descarcă scrisoarea deschisă și măsurile propuse

Persoană de contact:

Cristina Pojoga

Partener & Consultant Senior

fonduri-structurale.ro

cpojoga@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2330