Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Competiția #EUdatathon 2020 pentru crearea unui model de afaceri cu profit sau non-profit (social) prin explorarea de open data. Premii de până la 12.000 euro

Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene în strânsă colaborare cu Direcția generală pentru politica regională și urbană a Comisiei Europene, au anunțat lansarea Competiției EU Datathon 2020 care este menită să evidențieze potențialul conectării datelor UE și a datelor regionale, precum și să promoveze inovațiile și oportunitățile de transformare digitală prin utilizarea datelor deschise (open data).

Concurența îi va ajuta pe cetățeni să se implice și să inoveze prezentând noi idei instituțiilor UE. După cum s-a indicat în Conferința Viitorului Europei, hackatoanele sunt una dintre inițiativele care ar trebui să încurajeze oamenii să ia parte la procesul de policy-making.

Solicitanți eligibili: O echipă care poate fi compusă din una sau mai multe persoane fizice (până la 4), una sau mai multe companii sau una sau mai multe alte persoane juridice.

Premii: 

  • Locul I:  12.000 euro,
  • Locul al II-lea: 8. 000 euro
  • Locul al III-lea: 5.000 euro

Termen limită de înscriere: 05 mai 2020.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 122