Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul RO-Cultura: Apelul pentru inițiative bilaterale a fost prelungit până la sfârșitul lunii septembrie

La sfârșitul lunii februarie, Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator al Programului RO-Cultura, a anunțat lansarea apelului pentru inițiative bilaterale din Fondul pentru relații bilaterale finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. 

Fondul pentru Relații Bilaterale este parte integrantă a Programului RO-Cultura.

Scopul inițiativei bilaterale este de a dezvolta parteneriate între entitățile din România și cele din Statele Donatoare cu scopul elaborării unor proiecte viitoare referitoare la îmbunătățirea accesului la cultură ce pot fi depuse spre finanțare în cadrul apelurilor de proiecte Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului și Sprijinirea inițiativelor culturale despre minoritatea romă aferente Programului.

Solicitanți eligibili: Organizațiile/entitățile din România sau din Statele Donatoare sunt eligibile în cadrul prezentului apel de inițiative bilaterale.

Alocarea financiară aferentă prezentului apel pentru inițiative bilaterale este de 50.000 de euro.

Termenul limită de depunere inițial a fost 30 aprilie 2020, însă ieri a fost anunțată o prelungire a acestuia până la data de 30 septembrie 2020.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 132