Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apelul pentru finanțarea de inițiative bilaterale în contextul Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii din granturi SEE și norvegiene a fost lansat!

În contextul în care Timișoara a fost desemnată Capitala Europeană a Culturii pentru anul 2021, cu conceptul de proiect „Shine your light - Light up your city!”, a fost lansat prezentul apel - Apel pentru inițiative bilaterale – Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021 -, finanțat prin Mecanismele Financiare SEE & Norvegian 2014-2021 și Fondul pentru Relații Bilaterale, care își propune să finanțeze inițiative bilaterale, dezvoltate și desfășurate în cooperare între entități din România și entități din Statele Donatoare.

                                                                                                                                                                                                                                                Surse foto: opiniatimisoarei.ro și eeagrants.ro

Prezentul apel își propune să finanțeze inițiative bilaterale, dezvoltate și desfășurate în cooperare între entități din România și entități din Statele Donatoare, în contextul Timișoara - Capitala Europeană a Culturii 2021. Inițiativele vor avea drept scop principal dezvoltarea cooperării, îmbunătățirea cunoștințelor și înțelegerii reciproce între România, Norvegia, Islanda și / sau Liechtenstein.

Beneficiari eligibili

Orice entitate publică sau privată, precum și organizație neguvernamentală, constituită ca persoană juridică, din România sau din Statele Donatoare, este considerată promotor sau partener eligibil.

Entitățile publice și organizațiile neguvernamentale înființate ca persoană juridică într-o țară din afara Spațiului Economic European care are frontieră comună cu România sunt de asemenea eligibile ca parteneri ai inițiativelor bilaterale.

Finanțarea acordată poate ajunge până la 50.000 euro.

Termenul limită de depunere este 30 septembrie 2020, sau pănâ la epuizarea fondurilor.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 630