Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrierile la ediția 2020 a Premiului pentru Jurnalism „Lorenzo Natali” sunt deschise. Află cum poți aplica

Reprezentanța Comisiei Europene a anunțat faptul că până pe 15 martie, jurnaliștii care abordează subiecte legate de dezvoltare își pot depune candidatura pentru Premiul pentru Jurnalism „Lorenzo Natali”, decernat de Comisia Europeană.

Premiul îi recompensează pe jurnaliștii din întreaga lume pentru reportajele lor online, tipărite sau audiovizuale ce relatează povești de succes și prezintă roadele perseverenței în domeniul dezvoltării durabile.

Jurnaliștii sunt încurajați să trimită materiale pentru una dintre cele trei categorii.

  • Marele Premiu: pentru reportaje publicate de o instituție de presă cu sediul într-una din țările partenere ale Uniunii Europene.
  • Premiul Europa: pentru reportaje publicate de o instituție de presă cu sediul în Uniunea Europeană.
  • Premiul pentru cel mai bun reportaj al unui jurnalist tânăr: pentru reportaje realizate de jurnaliști cu vârsta sub 30 de ani, publicate de o instituție de presă cu sediul în Uniunea Europeană sau într-una din țările sale partenere.

Câștigătorul de la fiecare categorie va primi un premiu în valoare de 10.000 euro. Câștigătorului la categoria „Cel mai bun reportaj al unui jurnalist tânăr” i se va oferi, de asemenea, șansa de a colabora cu un partener media.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Sursa: Reprezentanța Comisiei Europene în România 

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 166