Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrierile la ediția din Brașov a programului InnoEnergy PRIMER oferit gratuit inovatorilor și startup-urilor cu relevanță pentru domeniul energetic se închid pe 12 februarie

PRIMER este dedicat inovatorilor și start-up-urilor din domenii relevante pentru sectorul energetic. Obiectivul general constă în creșterea calității start-up-urilor din energie în Europa și stabilirea unui standard nou și unicat în termenii pre-accelerării. Scopul este de a oferi metodologii și instrumente care sunt necesare antreprenorilor pentru a-și dezvolta afacerile și pentru a putea intra în programul de accelerare Highway al InnoEnergy.

Au rămas doar cateva locuri disponibile la programul de pre-accelerare care susține inovațiile și start-up-urile din domeniul energiei și din domenii conexe în a-și pot dezvolta afacerile/ideile de afaceri. PRIMER este programul de cinci zile de sesiuni de teorie și workshop-uri, în urma căruia participanții pot accesa finanțări sau atrage investiții. Aceștia vor primi suport pentru a aplica la competiția de pitch-uri la care premiul este de 50.000 euro și la programul de accelerare la care pot primi până la 150.000 euro.

Pentru înscrieri, click aici.

Vizualizări: 228