Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: S-au prelungit apelurile pentru prevenția și tratamentul cancerului de col uterin și cancerului de sân

Ministerul Fondurilor Europene a anunțat astăzi prelungirea termenului de depunere pentru două apeluri de proiecte, respectiv „Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce a cancerului de col uterin – etapa II” și „Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân – etapa II”  până în data de 6 martie 2020. Termenele limită inițiale erau 18 februarie 2020 pentru proiectele ce vizează cancerul de col uterin, respectiv 28 februarie 2020 pentru cele ce vizează cancerul de sân .

Descarcă aici corrigendum la ghidul „Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce a cancerului de col uterin – etapa II”.

Descarcă aici corrigendum la ghidul „Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân – etapa II” .

Sursa: MFE

Vizualizări: 555