Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#savethedate Sfârșitul lunii februarie anunță 5 ateliere tematice dedicate noilor obiective de politică pentru 2020+ aferente programului Interreg România-Ungaria

Programul Interreg dintre România și Ungaria pentru perioada 2021 – 2027 este în curs de pregătire, iar, conform unui comunicat oficial, este foarte important ca viitorii beneficiari de proiecte să fie bine informați cu privire la prioritățile de dezvoltare în regiunea transfrontalieră, în așa fel încât să existe premisele pregătirii unor proiecte bine documentate, mature, care pot genera plus valoare în domeniile pe care le adresează.

Autoritatea de Management a Programului Interreg V-A România-Ungaria a anunțat organizarea a 5 tematice, fiecare dedicat câte unuia dintre cele 5 obiective de politică identificate în propunerea legislativă europeană pentru următorul exercițiu financiar.

Atelierele vor fi organizate în aria eligibilă a Programului, pentru a facilita accesul celor interesați la informații legate de perioada 2021-2027, astfel:

Obiective de politică Locație
OP 3 – O Europă mai conectată Nyiregyháza, Ungaria– 24 februarie 2020, ora locală 11:00
OP 5 – O Europă mai apropiată de cetățenii săi Békéscsaba, Ungaria – 25 februarie 2020, ora locală 11:00
OP 2 – O Europă mai verde Satu-Mare, România – 26 februarie  2020, ora locală 11:00
OP 4 – O Europă mai socială Oradea, România – 27 februarie 2020, ora locală 11:00
OP 1 – O Europă mai inteligentă Timișoara, România – 28 februarie 2020, ora locală 11:00

Descarcă agenda atelierelor 

Conform comunicatului oficial, limba de lucru va fi engleza, dar pentru a facilita dialogul și buna înțelegere a informațiilor furnizate, va fi asigurată traducerea simultană în limbile română și maghiară. 

Atelierele tematice sunt evenimente deschise tuturor celor interesați. Totuși, având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, în funcție de interesul pentru anumite domenii de dezvoltare, este necesar să vă exprimați intenția de a participa la unul sau mai multe dintre evenimente prin completarea Formularului online, nu mai târziu de 17 februarie 2020, ora 16:00 EET.

Detalii cu privire la locul de desfășurare a acestora vor fi comunicate, prin e-mail, celor înregistrați.

Sursa: Programul Interreg România-Ungaria

Vizualizări: 155