Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POC: A fost deschisă perioada de depunere pentru apelul aferent Acțiunii 1.1.1 Mari infrastructuri de CD–Proiecte pentru clustere de inovare

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate din Ministerul Fondurilor Europene și Organismul Intermediar pentru Cercetare din Ministerul Educației și Cercetării au anunțat ieri deschiderea apelului de proiecte aferent Acțiunii 1.1.1 Mari infrastructuri de CD – Proiecte pentru clustere de inovare.

Proiectele vor putea fi depuse în perioada 29 ianuarie – 28 aprilie 2020.

Apelul, cu un buget de 31,7 milioane euro, va finanța dezvoltarea cercetării în clusterele de inovare, prin proiecte implementate în regiunile mai puțin dezvoltate.

Perioada de implementare a unui proiect este de max. 36 luni, fără a depăși data de 30 decembrie 2023.

Cererile de finanțare vor fi depuse prin sistemul electronic MySMIS2014, cu toate anexele cerute în ghidul solicitantului.

Pentru mai multe detalii privind linia de finanțare și condițiile pentru obținerea grantului, click aici.

Sursa: MFE

www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul acestui apel de proiecte vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Vizualizări: 1085