Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat ediția 2020 a Programului Spații Verzi ce cuprinde două componente adresate ONG-urilor

MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat continuă programul Spaţii Verzi şi în 2020, organizaţiile neguvernamentale fiind invitate să trimită propuneri de proiecte. Ca şi în anii precedenţi, proiectele pot fi înscrise pentru finanţare în cadrul uneia dintre cele două componente ale programului: 

  • Spaţii Verzi Urbane şi
  • Arii Naturale Protejate.

În cadrul componentei Spaţii Verzi Urbane sunt finanţate proiecte în două categorii, şi anume:

  • Reabilitarea/crearea de spaţii verzi în paralel cu dezvoltarea unor programe interactive de educaţie ecologică şi de sănătate.
  • Programe organizate cu prilejul Săptămânii Europene a Mobilităţii (care are loc în septembrie) pentru un stil de viaţă eco-conştient. În cadrul acestei categorii vor fi finanţate activităţi şi acţiuni care presupun un grad ridicat de participare a comunităţii.

În cadrul componentei Arii Naturale Protejate sunt căutate şi recompensate proiecte care:

  • să promoveze şi să aducă în atenţia publicului problematica ariilor protejate din România, cu scopul de a îmbunătăți nivelul de cunoaştere în acest domeniu în rândul comunităţilor locale.

Proiectele pot fi depuse până la 20 februarie 2020.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări pentru:

Sursa: Programul Spații Verzi

Vizualizări: 1030