Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

FRDS a anunțat prelungirea termenului de depunere pentru apelul Creșterea incluziunii și abilitarea romilor

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) a anunțat astăzi prelungirea termenului limită de depunere a proiectelor în cadrul apelului de proiecte Creșterea incluziunii și abilitarea romilor, organizat în cadrul Programului Dezvoltare locală, finanţat prin intermediul Granturilor SEE şi Norvegiene 2014-2021. Astfel, solicitanții eligibili pot depune propunerile de proiect până la data de 30 ianuarie 2020.

Pe lângă prelungirea termenului limită de depunere a proiectelor, prin intermediul corrigendumului au fost operate și alte modificări importante în documentaţia de apel.

Descarcă corrigendum

Lansat la data de 11 septembrie 2019, apelul are alocată o sumă totală de 16 milioane de euro şi oferă suport pentru creşterea accesului şi a calităţii serviciilor adresate romilor, în domeniile asistență socială, educaţie, ocupare, sănătate şi locuire, respectiv pentru consolidarea capacităţii centrelor educaţionale/ after school/ de zi existente, care lucrează cu un procentaj ridicat de copii şi tineri romi. De asemenea, proiectele finanțate vor urmări abilitarea și împuternicirea romilor și combaterea oricărei forme de discriminare a acestora. Solicitanţii eligibili sunt entităţile publice, organizaţiile neguvernamentale şi asociaţiile autorităţilor locale.

Pentru mai multe detalii despre apel, click aici.

Sursa: FRDS

Vizualizări: 572