Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#savethedate Fuckup Nights vol.III – Hai să te întâlnești cu antreprenori de succes care au dat-o în bară!

Încă puțin până la Fuckup Nights Bucharest // Vol. III care va avea loc joi, 30 ianuarie, începând cu ora 19.00 la Commons Unirii! www.fonduri-structurale.ro este partener al evenimentului.

În copilărie probabil ai tot auzit proverbul „cine nu muncește, nu greșește”. Iar de câțiva ani tot citești că „greșeala este o oportunitate de învățare”. Adevărul e că toți sperăm să învățăm din greșeli, dar… cine vrea să greșească? Mai ales că „greșeala e scumpă”. Iar dacă ai o funcție de management sau alți oameni depind de tine, greșeala poate să devină foarte scumpă, dar și foarte valoroasă.

La evenimentul de pe 30 ianuarie veți avea ocazia să aflați 5 povești interesante din zona de business, din mediul antreprenorial și din domeniul comunicării și vânzărilor.

Cei cinci speakeri sunt:

  1. Andreea Ioniță, Director General Adjunct Strategie, IT & Digital, E.ON România; 
  2. Ana Maria Udriște, Fondator @Avocatoo și personal trainer; 
  3. Felix Pătrășcanu, CEO Fan Courier; 
  4. Madi Rădulescu, Executive Coach PCC și Managing Partner la MMM; 
  5. Cornel Amariei, Inventator, speaker și antreprenor.

Moderator este Adrian Seceleanu, jurnalist la Ziarul Financiar. 

Fiecare speaker va ține câte un discurs de aproximativ 10 minute despre cum au trecut prin eșec și cum au ajuns la succes.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 4 orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.).

În spatele fiecărui mare succes se ascund și nereușite. Nu auzim des despre ele pentru că nu trăim într-o cultură care le încurajează ca model de învățare. Noi credem că trebuie să ne acomodăm cu eșecul ca parte constructivă a vieții profesionale, iar cea de a treia rundă de povești ne va da și mai multă încredere în faptul că nimeni nu e perfect și greșelile ne formează din toate punctele de vedere. În orice profesie nu există doar premii și laude, deși tuturor ne face plăcere să vorbim despre asta. Însă ce ajută în egală măsură sunt și nereușitele depășite și, în cele din urmă, împărtășite", a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Biletele sunt disponibile online.

Vă invităm să vă bucurați de experiența celor cinci în 30 ianuarie, la Commons, de la ora 19.00.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook.

Mihaela Prodan,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 288