Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#savethedate Cele 8 apeluri lansate de Active Citizens Fund vor fi explicate pe larg în București, Iași, Craiova și Cluj-Napoca! Înscrierile la sesiunile de informare sunt deschise

Conform unui comunicat oficial emis astăzi, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, împreună cu partenerii săi, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge organizează în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România, parte a Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, patru sesiuni de informare pentru potenţialii solicitanţi/parteneri în cadrul Apelurilor deschise.

Sesiunile vor avea o structură şi prezentări similare și își propun să permită accesul unui număr cât mai mare de participanţi din ţară.

Fiecare participant poate opta pentru una dintre cele 4 locaţii propuse:

Oraș Dată limită de înscriere Data sesiunii de informare Formular înscriere
București 21 ianuarie 2020 27 ianuarie 2020  aici
Iași  27 ianuarie 2020 30 ianuarie 2020  aici
Craiova 29 ianuarie 2020 4 februarie 2020 aici
Cluj-Napoca 5 februarie 2020 11 februarie 2020 aici

Cele patru sesiuni se vor desfăşura în intervalul estimativ 10.00 – 16.00 şi vor aborda următoarele aspecte:

  • Prezentare generală Active Citizens Fund România
  • Apeluri de proiecte
  • Buget şi costuri eligibile
  • Procedura de aplicare și evaluare
  • Sesiune de întrebări şi răspunsuri

În mod special, în cadrul acestor evenimente, vor avea loc sesiuni dedicate organizațiilor mici(principalele secţiuni ale cererii de finanţare, modalităţi de completare şi evitarea greşelillor frecvente) şi parteneriatelor(valoarea adaugată a parteneriatelor naţionale şi bilaterale). Întrucât aceste sesiuni vor avea loc în paralel, recomandăm organizaţiilor mici* să participe cu un număr de doi reprezentanţi.

*organizaţie mică – organizaţie care are un buget mediu de maximum 240.000 Ron – aproximativ 51.000 Euro, pentru ultimii 3 ani.

Sursa: Active Citizens Fund

Vizualizări: 915