Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Academia de Muzică din Cluj-Napoca va fi modernizată prin CNI

Conform unui comunicat oficial, Guvernul României a adoptat Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Extindere și etajare Corp C1, conversie funcțională în Academia de Muzică, extindere corp C2 și conversie funcțională în ateliere de întreținere pentru clădirea principală, extindere și amenajare sală de sport în corp C4, str. Bucium FN, municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj”.

Valoarea estimată totală a investiției este de 176.488.000 lei (inclusiv TVA), din care valoarea finanțată de MLPDA, prin Compania Națională de Investiții (CNI), este de 166.901.000 lei, iar durata de realizare estimată este de 24 de luni.

Obiectivul va fi realizat prin Programul național de construcții de interes public sau social - subprogramul „Instituții de învățământ superior de stat“, derulat de MLPDA, prin CNI. Investiția de față vine în întâmpinarea nevoii educaționale identificate atât la nivel local, cât și regional – de creare a unei infrastructuri moderne, care să dezvolte educația muzicală și să satisfacă cerințele de pregătire a studenților și de organizare a evenimentelor artistice.

Sursa: MLPDA

Vizualizări: 234