Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor: Trebuie să atragem bani europeni pentru dezvoltarea României

Marți, 26 noiembrie 2019, a avut loc o întâlnire la sediul ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor cu angajații Direcției Organismul Intermediar pentru Transporturi.

Conform comunicatului oficial, în cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte precum gradul actual de absorbție a fondurilor europene, proiectele de infrastructură actuale și cele programate pentru viitorul exercițiu financiar, dar și propuneri pentru îmbunătățirea activității desfășurate în acest domeniu.

Banii europeni reprezintă unul dintre mecanismele care contribuie la dezvoltarea economică. Trebuie să atragem acești bani pentru dezvoltarea României. Vă voi sprijini în discuțiile cu beneficiarii pentru a nu exista blocaje la proiectele gestionate. Unul dintre indicatorii dumneavoastră de performanță este absorbția fondurilor comunitare și vreau ca aceasta să fie cât mai ridicat. Rezultatul muncii voastre îl regăsim în îmbunătățirea infrastructurii de transport, lucru care vine în întâmpinarea dorinței tuturor românilor. De aceea vă spun de pe acum că nu ne putem permite nicio greșeală și nicio întârziere” a spus Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în cadrul întâlnirii.

Sursa: Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor

Vizualizări: 207