Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ashoka România vă invită să descoperiți pașii esențiali spre antreprenoriatul social. Intrarea este liberă!

Cum creezi o afacere cu impact în societate?

Echipa Ashoka România organizează evenimentul „Journey to Social Entrepreneurship” – întâlnire care își propune să ofere îndrumare, orientare și răspunsuri la întrebările pe care toți cei ce își doresc să pornească în direcția antreprenoriatului social le au.

Ashoka este o organizație globală de promovare și susținere a inovației și antreprenorialului social. Echipa Ashoka România lucrează la nivel regional şi local pentru a răspunde provocărilor cu care antreprenorii sociali se confruntă.

Journey to Social Entrepreneurship

Unde: Mezanin, Strada Actor Ion Brezoianu 23-25, București

Când: Vineri, 29 noiembrie. Evenimentul este programat să înceapă la ora 10:00, dar sunteți așteptați la socializare de la 09:30.

Moderator

Adi Măniuțiu de la EM360 cu Adi Maniutiu.

Speakeri

  1. Irina Tacu de la DOR va povesti despre ecosistemul antreprenorilor sociali despre care a scris în ultima ediție din „24/7: Un ghid de viață și muncă pentru antreprenorul creativ”. Dedicat antreprenoriatului social, volumul nr. V cuprinde 20 de povești despre organizații, afaceri și alte inițiative care vor să aibă un impact în societate și despre oamenii care le construiesc;
  2. Tristram Stuart și Dennis Karpes, doi Ashoka Fellows care au reușit să dezvolte proiecte cu impact masiv în societate vor prezenta drumul lor ca antreprenori sociali. Cei doi vor explica care sunt pașii, rolurile și alianțele pe care trebuie să le faci pentru a reuși în antreprenoriatul social;
  3. Markus Freiburg, Founder & Managing Director FASE, un reprezentant UniCredit Bank și Corina Murafa, country director a Ashoka Romania într-un panel pe tema Finanțărilor Sociale.

Înscrierea: Intrarea este liberă, însă este necesară o înscriere în prealabil aici.

Vizualizări: 727