Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment dedicat companiilor din județul Hunedoara care doresc să se dezvolte și să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii din Europa si nu numai. Participarea este gratuită

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, alături de Consiliul Județean Hunedoara, va organiza, în data de 12 noiembrie 2019, un eveniment dedicat companiilor din județul Hunedoara care doresc să se dezvolte și să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii din Europa si nu numai.

În cadrul evenimentului „Creșterea afacerilor prin internaționalizare și inovare”, reprezentanții ADR Vest vor prezenta în detaliu serviciile de suport pentru afaceri pe care le oferă prin intermediul Enterprise Europe Network (EEN).Este vorba de: informare și suport cu privire la legislaţia şi  politicile europene, accesul pe noi pieţe, oportunități de finanţare, proprietate intelectuală și transfer tehnologic în Uniunea Europeană, internaționalizare - dezvoltarea de parteneriate de afaceri internaționale și servicii  privind creşterea capacităţii de management al inovării.

Evenimentul va avea loc la Conacul Archia (Satul Archia nr. 92, lângă Deva), începând cu ora 11:00. Participarea este gratuită, dar este necesară confirmarea prezenței printr-un  e-mail pe adresa cecilia.cosma@adrvest.ro, până în data de 8 noiembrie 2019.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 116