Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cea de-a treia rundă de WIFI4EU și-a ales câștigătorii! Peste 1.780 municipalități vor primi vouchere în valoare de 15.000 de euro

Proiectul WiFi4EU se desfășoară pe parcursul a mai multor apeluri, în toate cele 28 de state membre, precum și în Norvegia și Islanda. Odată ce municipalitățile s-au înregistrat pe platforma WiFi4EU, acestea vor putea aplica pentru un voucher printr-un simplu click. Comisia Europeană va selecta beneficiarii în ordinea înscrierilor, asigurând respectarea echilibrului geografic. Primele două apeluri WiFi4EU. Pentru mai multe informații consultați pagina dedicată, secțiunea Întrebări și răspunsuri și o fișă informativă despre Wi-Fi4EU.

Context actual

26.7 milioane de euro au fost disponibile pentru această rundă și mai mult de 11.000 de cereri au fost depuse. Beneficiarii au fost aleși pe criteriul „primul venit primul servit", ținându-se cont și de echilibrul geografic. În rundele precedente, 6.200 de municipalități au primit vouchere, bugetul fiind de 42 milioane de euro pentru prima etapă (2.800 de câștigători) 51 de milioane de euro pentru cea de-a doua rundă (3.400 câștigători.

Descarcă lista municipalităților câștigătoare din România

Următoarea perioadă de aplicații va avea loc înainte de finalul anului 2020.

Mai multe detalii despre rezultatele concursului, aici.

Sursa: Reprezentanța Comisiei Europene în România

Documente
Romaniapdf.pdf
Vizualizări: 427