Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Craiova & Cluj – Napoca: Urmează ultimele două întâlniri din cadrul caravanei naționale a Acceleratorului de Întreprinderi Sociale!

Săptămâna aceasta caravana „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” a poposit la Brașov și la Ploiești continuând promovarea competiției planurilor de afaceri în vederea înființării de afaceri sociale. Am întâlnit zeci de viitori antreprenori sociali pasionați de ideile lor, care deja s-au înscris sau urmează să se înscrie în programul acceleratorului.

Obiectivul proiectului implementat în parteneriat de Fundația „Alături de Voi” România și fonduri-structurale.ro vizează înființarea a unui număr minim de 21 de afaceri sociale.

Caravana de informare a Acceleratorului de Întreprinderi Sociale își continuă itinerariul stabilit:

  • Craiova – 24 octombrie 2019, Hotel Royal (ora 12.00)
  • Cluj-Napoca – 29 octombrie 2019, Hotel Confort (ora 12.00)

La evenimente sunt așteptați cei care doresc să înființeze o afacere socială sau cei care doresc să înțeleagă conceptele economiei sociale. În cadrul proiectului cei înscriși vor urma cursuri de antreprenoriat social sau management de întreprinderi sociale și vor putea să se înscrie în competiția pentru obținerea unei subvenții de până la 100.000 de euro pentru punerea în practică a ideii de afaceri sociale.

Iată 5 motive pentru care merită să intri în competiția planurilor de afaceri:

  1. Înveți de la experți – formarea profesională în domeniul economiei sociale și apoi în gestionarea afacerilor este facilitată de ADV România și fonduri-structurale.ro
  2. Ideea ta de afacere poate obține finanțare – poți primi între 50.000 – 100.000 euro nerambursabili pentru dezvoltarea afacerii tale sociale
  3. Devii antreprenor social – programul ideal pentru a dezvolta o afacere care să aibă impact major în comunitate
  4. Beneficiezi de mentorat – consiliere din partea experților în vederea implementării planului de afacere și accesarea instrumentelor financiare necesare dezvoltării afacerii
  5. Totul este gratuit – costurile privind formarea profesională, finanțarea și mentoratul sunt finanțate prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru înscrieri la eveniment, vă rugăm să ne scrieți un email la acceleratorul@alaturidevoi.ro. Informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul proiectului http://acceleratorul.alaturidevoi.ro/.

Mihaela Prodan,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 291