Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Sud-Vest Oltenia invită organizațiile și persoanele interesate să se implice în elaborarea Planului de Dezvoltare Regională 2021-2027

Agentia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu reprezentanți ai organizațiilor relevante în domeniul dezvoltării regionale, au anunțat elaborarea Planul de Dezvoltare Regională 2021-2027 (PDR), care este un instrument prin care se stabilesc prioritatile și necesarul de finanțare din fonduri europene si nationale în perioada următoare de programare. In acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a contractat, în urma unei proceduri de achiziție publică, servicii de elaborare a „Studiului privind dezvoltarea socio-economică a Regiunii Sud-Vest Oltenia, în perspectiva elaborării documentelor de programare 2021-2027”. Acest studiu va contribui la fundamentarea Planului de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

Pentru dezvoltarea unei viziuni unitare, este nevoie de o evaluare a principalilor parametri economici și sociali la nivelul regiunii astfel încât să se identifice gradul actual de dezvoltare, iar pe baza acestuia, să se propună priorități și acțiuni pentru următoarea perioadă de programare, inclusiv constituirea unui portofoliu de proiecte consistent, care va conține propunerile pentru perioada 2021-2027.

În vederea realizarii acestui demers, a fost conceput un chestionar, precum și un model de fișă de proiect pentru transpunerea ideilor de investiții în fișe de proiect, astfel încât acestea să poată fi centralizate și ulterior ierarhizate, în funcție de corelarea acestora cu prioritățile formulate în Strategie.

Astfel, ADR SV Oltenia invită organizațiile interesate să se implice în elaborarea PDR și a portofoliului regional de proiecte, prin completarea chestionarului și a modelului de fișă de proiect.

Chestionarul se poate completa online aici, iar fișele de proiect vor fi transmise la adresele de e-mail: claudiajurge@yahoo.com si georgiana.baiasu@adroltenia.ro.

Chestionarul este valabil până la data de 01.11.2019.

Sursa: ADR SV Oltenia

Vizualizări: 345