Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
„Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” ajunge la Brașov, Ploiești, Craiova și Cluj-Napoca. Haide la evenimentul din orașul tău!

„Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” ajunge la Brașov, Ploiești, Craiova și Cluj-Napoca. Haide la evenimentul din orașul tău!

În perioada 22 octombrie – 29 octombrie, caravana „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” va străbate țara în lung și-n lat în căutarea ideilor faine de afaceri sociale care au nevoie de finanțare.

Fundația Alături de Voi în parteneriat cu fonduri-structurale.ro vă dau întâlnire la evenimentele de promovare a proiectului „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. La evenimente sunt așteptate să participe persoane interesate de înființarea de start-up-uri în domeniul economiei sociale. Participanții vor avea posibilitatea să afle informații despre condițiile care trebuie îndeplinite pentru obținerea unei finanțări de până la 100.000 euro, precum și informații legate de funcționare întreprinderilor sociale în contextul legislativ actual.

Caravana de informare organizată în cadrul proiectului va ajunge la:

  • Brașov – 22 octombrie 2019, Hotel Appolonia (ora 12.00)
  • Ploiești – 23 octombrie 2019, Hotel Europa (ora 12.00)
  • Craiova – 24 octombrie 2019, Hotel Royal (ora 12.00)
  • Cluj – Napoca – 29 octombrie 2019, Hotel Confort (ora 12.00)

Evenimentele se vor bucura de prezența dnei Angela Achiței, președinte ADV România și antreprenor social cu peste 11 ani de experiență în domeniul economiei sociale. În 2017, Angela Achiței a primit premiul „Social Entrepreneur Of The Year” acordat în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiție antreprenorială globală care se derulează în mai mult de 145 de orașe din 60 de țări, acoperind peste 94% din economia globală.

Proiectul își propune înființarea unui număr minim de 21 de întreprinderi sociale ca soluție sustenabilă pentru reducerea disparităților sociale, combaterea sărăciei și crearea de locuri de muncă incluzive. Planurile câștigătoare vor primi finanțări de până la 100.000 de euro!

Pentru înscrieri la eveniment vă invităm să transmiteți un email la acceleratorul@alaturidevoi.ro. Informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul proiectului: http://acceleratorul.alaturidevoi.ro/.

Mihaela Prodan,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 917