Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Companii din Belgia, în căutare de parteneri de afaceri în România în cadrul unei misiuni economice la Timișoara

Biroul Economic şi Comercial al Regiunii Valoniade pe lângă Ambasada Belgiei la Bucureşti -Agenția Valonăpentru Export și Investiții (AWEX), împreună cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest vor organiza o misiune economică la Timișoara.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 octombrie 2019, la sediul ADR Vest de pe strada Proclamația de la Timișoara nr. 5, et. 1 (sala de consiliu), între orele 9:00 –17:00.

Trei  companii importante din Belgia și-au anunțat participarea la această misiune economică multisectorială-John Cockerill Environment, Lutosa și Menart, iar firmele din Regiunea Vest interesate de activitatea acestora, de eventuale parteneriate și relații de colaborare sunt așteptate la eveniment.

AWEX sprijină exportatorii valoni în proiectele lor de internaționalizare și promovează totodată dezvoltarea de investiții în Regiunea Valonia.

Participarea la întâlnire este gratuită, este necesară doar transmiterea unei confirmări prin e-mail, la adresa bianca.tataru@adrvest.ro, până în data de 11 octombrie 2019.

Misiunea economică este organizată cu suportul Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare  rețea europeană care sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea inteligentă şi durabilă. ADR Vest este parte a  acestei rețele,  prin Consorțiul RO-Boost SMEs. AWEX este membră a rețelei Enterprise Europe și coordonează EEN Wallonia.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 371