Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Finanțare de până la 100.000 de euro pentru înființarea de întreprinderi sociale: Află la Timișoara care sunt condițiile pentru obținerea grantului!

Finanțare de până la 100.000 de euro pentru înființarea de întreprinderi sociale: Află la Timișoara care sunt condițiile pentru obținerea grantului!

Fundația Alături de Voi în parteneriat cu fonduri-structurale.ro vă invită să aflați care sunt condițiile pentru accesul în cadrul „Acceleratorului de Întreprinderi Sociale” pe care îl derulăm cu finanțare europeană!  

Proiectul, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, vizează înființarea a 21 noi întreprinderi sociale în toate regiunile României, cu excepția București - Ilfov.

Vineri, 4 octombrie, vom fi prezenți la Timișoara începând cu ora 12.00 la Pensiunea Nora Prestige. În cadrul evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să afle informații cu privire la competiția de planuri de afaceri pe care o organizăm, aspecte legate de funcționarea unei întreprinderi sociale în contextul legislativ actual și alte activități planificate a fi derulate în cadrul proiectului. În cadrul proiectului se acordă finanțări de până la 100.000 de euro pentru înființarea de întreprinderi sociale.

La eveniment va fi prezentă Angela Achiței, președinte ADV România și antreprenor social cu peste 11 ani de experiență în domeniul economiei sociale. În 2017, Angela Achiței a primit premiul ”Social Entrepreneur Of The Year” acordat în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiție antreprenorială globală care se derulează în mai mult de 145 de orașe din 60 de țări, acoperind peste 94% din economia globală. 

Participanții de la eveniment îi vor putea adresa întrebări și lui Dragoș Jaliu, fondator fonduri-structurale.ro și investitor Risky Business. Dragoș deține un Professional MBA în Antreprenoriat și Inovare obținut la WU Executive Academy și are experiență în sprijinirea înființării și în finanțarea start-upurilor. fonduri-structurale.ro gestionează în prezent împreună cu partenerii săi un portofoliu de peste 160 de start-upuri susținute prin intermediul Fondului Social European.

Pentru înscrieri la eveniment vă invităm să transmiteți un email la acceleratorul@alaturidevoi.ro. Informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul proiectului http://acceleratorul.alaturidevoi.ro/ .

Vizualizări: 1988