Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

fonduri-structurale.ro la Flight Festival 2019: Peste 1500 de oameni au experimentat FLIGHT FACILITY!

În weekendul 27-29 septembrie, Timișoara a găzduit prima ediție a festivalului Flight Festival care a adunat peste 25.000 de participanți care au dansat alături de DJ renumiți, au vizionat filme care au făcut înconjurul lumii și au testat un altfel de zbor deasupra Timișoarei experimentând realitatea virtuală și realitatea augmentată.

Aerodromul Cioca a fost pentru trei zile un hub al distracției, culturii, artei și tehnologiei. Organizatorii au amenajat 3 zone pentru explorare: Technology ZONE, Art ZONE și Fun ZONE.

fonduri-structurale.ro sprijină inovarea și afacerile faine! În cadrul Flight Festival 2019 am construit împreună cu Augmented Space Agency instalația de new media FLIGHT FACILITY. Sute de participanți au pornit în călătoria imersivă pe care am creat-o: cu ajutorul unui senzor de mișcare, utilizatorii s-au transformat într-o pasăre phoenix prin intermediul căreia au explorat conținutul virtual proiectat în interiorul terminalului Aerodromului. Conținutul virtual cuprindea efecte vizuale și fragmente digitizate din 3 locații cu însemnătate pentru revoluția anticomunistă din Timișoara. Peste 1500 de oameni au explorat experiența oferită de noi în cele 3 zile de festival.

La Art Zone au avut loc proiecțiile de film și dezbaterile din cadrul Science, Fiction & Technology Film Festival, iar Fun zone a fost dedicată activităților și atelierelor pentru copii.

Pe scena principală a festivalului Flight Festival au urcat: ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano, Grasu XXL, The Motans, Manuel Riva și mulți alții într-o combinație de stiluri care să ofere publicului o experiență memorabilă.

Flight, ați fost foarte faini! Ne întoarcem și la următoarele ediții!

 

Vizualizări: 314