Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
„Acceleratorul de Întreprinderi Sociale" ajunge la Constanța și Timişoara. Înscrierile la evenimente sunt deschise!

„Acceleratorul de Întreprinderi Sociale" ajunge la Constanța și Timişoara. Înscrierile la evenimente sunt deschise!

Fundația Alături de Voi în parteneriat cu fonduri-structurale.ro vă invită să participați la evenimentele de promovare a proiectului „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” de săptămâna viitoare!

Proiectul, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, vizează înființarea a 21 noi întreprinderi sociale în toate regiunile României, cu excepția București - Ilfov.

În cadrul evenimentelor, participanții vor avea posibilitatea să afle informații cu privire la competiția de planuri de afaceri pe care o organizăm, aspecte legate de funcționarea unei întreprinderi sociale în contextul legislativ actual și alte activități planificate a fi derulate în cadrul proiectului. Vor fi prezentate mai multe modele de întreprinderi sociale din România/UE, precum și experiența partenerilor în domeniul economiei sociale și a consultanței în dezvoltarea de afaceri.

Caravana de informare pe care am lansat-o la Iași săptămâna trecută continuă la:

  • Constanța -  în data de 1 octombrie 2019, ora 12.00, incinta TOMIS HUB
  • Timișoara – în data de 4 octombrie 2019, ora 12.00 la Pensiunea Nora Prestige

Pot să se înscrie în competiție persoane fizice din întreaga țară (mai puțin Ilfov și București), ce sunt motivate să dezvolte întreprinderi sociale cu impact în domeniul incluziunii pe piața muncii, a surselor de venit sustenabile sau al tehnologiilor cu impact social. Finanțarea nerambursabilă care poate fi obținută în cadrul proiectului este de maximum 100.000 euro/întreprindere nou înființată.

Cele 21 persoane selectate pentru a-și înființa întreprinderile sociale prin proiect vor beneficia și de alte activități care să contribuie la completarea și dezvoltarea abilităților acestora în domeniul antreprenoriatului social și managementului.

Informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul proiectului http://acceleratorul.alaturidevoi.ro/ sau pot fi solicitate la tel 0745/609209, mail acceleratorul@alaturidevoi.ro.

Mihaela Prodan,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 447