Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Doi antreprenori, doi corporatiști și trei profesioniști din sport, zona științifică respectiv divertisment intră în arena Fuckup Nights București vol II

Doi antreprenori, doi corporatiști și trei profesioniști din sport, zona științifică respectiv divertisment intră în arena Fuckup Nights București vol II

Pe 28 noiembrie 2019 va avea loc a doua ediție a Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, dedicate lecțiilor de viață învățate în urma nereușitelor profesionale.

Doi antreprenori, doi corporatiști și trei profesioniști din sport, zona științifică respectiv divertisment intră în arena Fuckup Nights București vol II. Aceștia sunt: Andrei Gligor - Ultra runner; Florin Petolea - Director Implementare Rețea și Acces, Telekom Romania; Dumitru-Dorin Prunariu - Singurul român care a ajuns în spațiu; Andreea Ioniță - Director General Adjunct, Strategie, IT & Digital, E.ON Romania; Manuela Ciugudean - Antreprenor, fondator "Pinguinii", coach de carieră și viață, strateg privind construirea brandurilor personale; Andrei Dudoiu - Antreprenor, fondator Human Finance, fost Director General Adjunct Banca Transilvania; George Bonea - Speaker demotivațional. Moderator este Adrian Seceleanu, jurnalist la Ziarul Financiar. Aceștia vor susține câte un discurs de aproximativ 10 minute despre piedicile profesionale cu care s-au confruntat și despre cum le-au depășit.

"La baza conceptului Fuckup Nights stă credința că purtarea de conversații dificile este un pas înainte către crearea unei lumi mai puțin orientate spre ego. Învățăm mai mult din eșec decât din povești de succes. Iar aceste evenimente sărbătoresc încercările noastre și nu stigmatizează eșecul, ele sunt FUN și o cale directă de a lua contact cu profesioniști experimentați", a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 4 orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.). Vorbitorii care și-au expus experiențele profesionale la prima ediție din Bucuresti au fost Mihai Rotaru- Fondatorul Clever Taxi, Ionuț Stanimir - Directorul de marketing și comunicare al BCR, Dani Oțil - cunoscutul prezentator al matinalului de la Antena 1 și Irina Margareta Nistor - cel mai îndrăgit critic de film din România. Mai multe detalii despre prima ediție a FUN București găsiți aici.

Fuckup Nights se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților, fiind o mișcare globală care ia amploare cu rapiditate.

În București evenimentul va avea loc la Commons Unirii, începând cu ora 19:00. Biletele sunt disponibile aici. Până în data de 22 septembrie este disponbil un preț special Early Bird.

Parteneri ai evenimentului sunt Fonduri-structurale.ro și Commons Unirii.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului - https://fuckupnights.com/bucharest/  și pe Facebook.

***

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest), precum și conferințe, conceptul cel mai recent adăugat pe listă fiind seria de evenimente informale Fuckup Nights București. Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Fondul de Investiții GapMinder VC (36M EUR), acceleratorul de startup-uri Techcelerator, InnoEnergy (motorul de inovare pentru energie durabilă în Europa, susținut de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT) al Uniunii Europene) și mai multe startup-uri de tehnologie.

fonduri-structurale.ro este un instrument utilizat de peste 110.000 de membri pentru identificarea oportunităților de finanțare pentru dezvoltarea organizațiilor inovatoare. În prezent, echipa fonduri-structurale.ro gestionează 4 acceleratoare care sprijină dezvoltarea a peste 160 de start-upuri și învață și din succese, dar și din eșecurile antreprenorilor finanțați. Ne bucurăm să sprijinim Fuckup Nights București! 

Vizualizări: 290